mandag 28. desember 2009

Hei hå så var det omsider jul igjen.....
Da var plutselig jula over i år igjen. Det har vært en flott jul, men også noe uvanlig kan man trygt si. Vi har til nå vært på et flott lite sted kalt Anakao, en liten sjarmerende fiskelandsby litt sør for Touliara. Dagene har vært fyllt med bading, soling, volleyball og dykking. Det er så som så med internett og telefondekning her nede, så veit ikke når jeg får det igjen. Derfor vil jeg med dette ønske allle en fortsatt god jul og et riktig godt nyttår! Hilsen Olve og Petter.

4 kommentarer:

  1. Så bra at noen prioriterer blogginga :P Og godt og få et lite livstegn fra dere der nede ;) Gleder meg til å høre alt når dere får god nok dekning til Skype igjen!
    Fortsatt god jul og godt nyttår, gutter =)
    klem klem

    SvarSlett
  2. hei olve
    høres ut som om dere har hatt en exotisk julefeiring, nå sitter vi her på kjøkkenet å spiser kveldsmat med farmor og farfar. Er litt rart å høre at dere bader i havet når vi baser rund i en meter snø med -14 grader. I dag har vi vært på ski på knfsfjell, simon er blitt en reser i løypene. skal hilse fra alle har hjemme og ønske dere en fortsatt god jul og godt nytt år hilsen oda live

    SvarSlett
  3. Moro å følge dere på bloggen. Godt nytt år til hele gjengen.

    Ole Jørgen

    SvarSlett
  4. Godt nyttår gutter!
    Håper dere fortsatt koser dere masse....

    SvarSlett